Garanţie 

Toate echipamentele pentru curăţenie Viper au fost testate şi inspectate cu atenţie în fabrică de un Manager pentru Calitate. Este garantat, sub rezerva termenilor din prezenta garanţie, că echipamentele nu au defecte de material sau manoperă. Dealerul nostru pentru service va repara sau înlocui orice piese care, după examinare, se dovedesc a avea defecte de material sau de manoperă. Pentru reclamaţii privind garanţia, sunaţi dealerul dvs. Viper.
 
 

Pentru echipamentele de curățenie Viper vândute în Europa:      

• Echipamentele Viper pentru curăţenie au garanţie împotriva oricăror defecte de fabricaţie pentru un an de la data achiziţiei.
• Garanţia se dă numai în momentul achiziţiei iniţiale; nu este transferabilă.
• Dealerul Viper pentru service va repara aparatul Viper pentru curăţenie în perioada de garanţie.
• Data iniţială de achiziţie va fi dovedită de cumpărătorul iniţial cu bonul de la vânzare sau cu alte dovezi.
• Toate costurile de expediere prin poştă sau transport, inclusiv asigurarea, sunt suportate de proprietar. Orice alte reclamaţii de orice fel nu sunt acoperite.
• Garanţia pentru echipamentele Viper pentru curăţenie este valabilă numai în ţara sau regiunea de unde au fost cumpărate.  

 

NOTĂ:
Această garanţie nu este valabilă pentru daunele cauzate din accidente, din cauza utilizării necorespunzătoare, din cauza reparaţiilor realizate de proprietar, a neglijenţei, a abuzului, a incendiilor sau pentru produsele Viper care au fost reparate de dealeri de service care nu sunt autorizaţi de Viper. Consumabilele nu sunt acoperite de garanţie. Garanţia este anulată dacă produsele sunt folosite pentru alte scopuri decât cele pentru care au fost fabricate. Vă rugăm citiţi cu atenţie manualele de instrucţiuni şi instrucţiunile pentru întreţinere.

​​